Realizam site-uri profesionale pentru echipele din Romania

mingi

Dedicati sportului

Acest portal este specializat in realizarea de site-uri profesionale dedicate echipelor sportive. Fie ca este vorba de o echipa de fotbal, handbal, volei, rugby, polo sau orice alt domeniu sportiv, noi iti oferim garantia ca imaginea echipei tale se va schimba radical odata cu implementarea produsului nostru.

Noi nu realizam decat site-uri pentru echipele sportive, indiferent de natura sportului practicat. Produsul nostru este specific activitatilor sportive.

Pretul

Cel mai mic pret

Credem ca sportul romanesc trebuie intens promovat. Echipele romanesti, fie ca este vorba de o echipa din prima liga, fie de una din Campionatul Judetean sau Onoare, trebuie sa aiba un site in care sa isi prezinte lotul de jucatori, rezultatele astfel incat sa fie mai aproape de fanii sai.

Am dezvoltat un produs special, un site destinat echipelor sportive. Pretul este unul modic in industria web tocmai pentru ca vrem ca acest produs software sa fie implementat de cat mai multe echipe.

24/7 Suport

Suport 24/7

Iti faci griji ca vei avea probleme cu produsul nostru? Crezi ca nu te vei descurca sa postezi rezultatul ultimului meci pe site? Sa adaugi poza ultimului jucator venit la echipa?.

Nu iti fa probleme! Iti stam la dispozitie 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana pentru a te ajuta sa administrezi site-ul echipei.

Data Center Infrastructure

Cum comand un site pentru echipa mea?

Poti consulta functionalitatile incluse in cele doua planuri de dezvoltare a site-ului pentru echipa ta, il poti alege pe cel care se preteaza cel mai bine necesitatilor si bugetului echipei, sau te putem ajuta noi sa-ti alegi pachetul optim. Daca ai nevoie de ajutor sau daca ai intrebari cu privire la serviciile noastre, iti stam permanent la dispozitie accesand pagina de Contact.

Vezi oferta noastra de realizare de site pentru echipa ta